Dakbedekking Almere

Daklekkage in Almere?

Heeft u een daklekkage in Almere? Dan is het belangrijk dat u snel handelt. Een lekkage kan namelijk snel uitbreiden en dan heeft u een groter probleem. Stelt u zich eens voor dat het gaat regenen en dat de problemen met de dakbedekking alleen maar erger worden? Daar wilt u niet aan denken. Wij van Credak Dakbedekking staan voor u klaar en bij ons kunt u rekenen op zinkwerken en de beste daktechniek werkzaamheden.

Onze kennis

Wij zijn een gespecialiseerde serviceorganisatie en wij zijn er op ingericht dat wij u 24 uur per dag kunnen helpen om uw goot- of daklekkage snel en vakkundig te repareren, ook in Almere. Wij willen niet dat de problemen erger worden, wij helpen u liever zo snel mogelijk zodat u uit de zorgen bent. Wij zijn gespecialiseerd in platte en hellende daken en kunnen u hierin adviseren.

dakbedekking almere
Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Nieuw dak of dakbeheer

Als u een nieuw dak nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw dak in Almere onderhouden, inspecteren en beheren. Ook voor nieuwbouw kunt u ons inschakelen. Een nieuw dak kan direct voldoen aan uw wensen, wij delen onze kennis met u en u kunt uw wensen aangeven. Vervolgens kunnen wij bij uw woning in Almere aangeven wat de mogelijkheden zijn en dan kunt u de keuze maken. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen als u een nieuw dak nodig heeft in Almere door een e-mail te sturen naar info@credak.nl. Daarnaast kunt u altijd bellen met 038-3030313 of een fax sturen naar 038-3337681. Mobiel zijn wij te bereiken via 06-23288087. U kunt altijd op ons rekenen in Almere. Het belangrijkste is dat uw lekkage zo snel mogelijk wordt verholpen. Een lekkage ziet u vaak pas wanneer het al enige schade aan heeft gericht. Dus wacht dan niet langer maar neemt u meteen contact met ons op.