Zinkwerken

Credak Dakbedekking, uw zinkwerken specialist

Als u op zoek bent naar nieuwe dakbedekking, dan zou de keuze kunnen vallen op zinkwerken. U kunt bij ons alle nodige informatie inwinnen over de mogelijkheden van zinkwerken. Credak Dakbedekking staat altijd voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in hellende en platte daken, maar weet u hier ook het nodige van of wilt u graag alle werkzaamheden zoals onderhoud en beheer aan de specialist overlaten? Wij zijn er voor u en denken ook met u mee wanneer u er niet uit komt.

Wat kunnen wij voor u doen?

Als het over zinkwerken gaat, dan kunnen wij in korte tijd veel werk voor u verzetten. Of dat het nu over een nieuw dak gaat, het beheren, onderhouden of inspecteren, wij staan voor u klaar en besteden er veel zorg aan. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en dat ervaart u meteen wanneer u voor ons kiest. De beste daktechnieken worden door ons toegepast, ook bij zinkwerken. Het is belangrijk dat u weet wat de opties zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. Daarom kunt u bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u meteen weet waar dat u aan toe bent.

het beheren, onderhouden of inspecteren, wij staan voor u klaar en besteden er veel zorg aan. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en dat ervaart u meteen wanneer u voor ons kiest. De beste daktechnieken worden door ons toegepast, ook bij zinkwerken. Het is belangrijk dat u weet wat de opties zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. Daarom kunt u bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u meteen weet waar dat u aan toe bent.

Zinkwerken (en loodwerken)
Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Hoe gaan wij te werk?

Op het moment dat u meer wilt weten over zinkwerken, of u heeft een daklekkage en wilt graag dat wij deze voor u komen repareren, dan kunt u dit bij ons melden. Wij maken dan een afspraak met u. Het voordeel is dat wij 24 uur per dag voor u bereikbaar zijn en daardoor is een lekkage aan uw dak snel verholpen. Wij weten alles over zinkwerken en deze kennis delen wij graag met u en brengen wij graag bij uw woning in de praktijk.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen als u meer wilt weten over zinkwerken door een e-mail te sturen naar info@credak.nl. Daarnaast kunt u altijd bellen met 038-3030313  of een fax sturen naar 038-3337681. Mobiel zijn wij te bereiken via 06-23288087. Als u interesse heeft in onze mogelijkheden met zinkwerken, dan horen wij dat graag van u.