Daktechniek

Goede daktechnieken bij Credak Dakbedekking

Bent u op zoek naar een specialist die uw dak goed kan onderhouden, beheren en inspecteren? Dan kunt u het beste kiezen voor Credak Dakbedekking. Wij zijn namelijk op de hoogte van alles wat te maken heeft met hellende en platte daken en kunnen u voorzien van de nieuwste daktechniek. Belangrijk voor u zijn goede service, een specialist die zijn afspraken na komt en niet de hoofdprijs vraagt voor de dakwerkzaamheden. Daar zijn wij ons van bewust en daarom kunt u bij ons altijd terecht, 24 uur per dag. Een daklekkage kan namelijk op ieder moment van de dag voorkomen en moet ook snel verholpen kunnen worden met de beste daktechniek. Daarvoor zijn wij er voor u.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden als het over de daktechniek gaat. Het ligt er een aan wat uw wensen zijn en waar dat u naar op zoek bent. Wilt u namelijk het dak laten onderhouden of laten inspecteren? Of is er echt een lekkage en moet uw dak vakkundig en snel gerepareerd worden met de beste daktechniek? Als u dit aan ons door kunt geven dan kunnen wij u een prijsindicatie geven en aangeven welke daktechniek er ingezet kan worden. Onze specialist komt graag kijken naar de oorzaak van de lekkage. Vervolgens zal hij u hierover informeren en bekijken welke daktechniek hier het beste bij past.

Dakbedekking shingels

Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

24/7 service

Het belangrijkste voor u is om te weten wanneer wij voor u klaar staan. Dit is namelijk altijd. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de weer voor onze klanten. Of dat het nu gaat over het beheren, onderhouden, inspecteren van het dak of het repareren van een daklekkage of een dakgootlekkage, u kunt op ons rekenen. Wij voorzien u van alle nodige informatie en zetten de beste daktechniek in.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Meer informatie

Als u meer wilt weten over onze daktechniek, dan horen wij dat graag van u. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@credak.nl. Daarnaast kunt u altijd bellen met 038-3030313  of een fax sturen naar 038-3337681. Mobiel zijn wij te bereiken via 06-23288087.