Dakbedekking

Dakbedekking voor bedrijven – Credak

Bent u op zoek naar dakbedekking voor uw bedrijfspand? Dan is Credak uw betrouwbare partner. Met onze jarenlange ervaring en ons vaste team van ervaren vakspecialisten staan we klaar met dakbedekking en dak- en gevelbeplating voor alle soorten bedrijven. Met ons heeft u een ervaren en betrouwbare partner waarmee het dak van uw bedrijfspand er straks nog jaren tegenaan kan. Lees snel verder wat we allemaal voor u doen of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Diverse soorten dakbedekking

Veel verschillende soorten bedrijven willen verschillende soorten dakbedekking. Daarom doet Credak aan verschillende soorten dakbedekking voor elk bedrijfspand. We staan klaar voor zowel platte als hellende daken en we hebben veel soorten materialen in ons assortiment. Daarbij kunt u denken aan dakpannen, natuurlijk leisteen, hout, stro en riet, bitumineuze, kunststof of glas. Voor het verzorgen van dakbedekking voor een bedrijfspand werken we al jaren samen met een professionele partner. Door onze krachten te combineren kunnen we u en uw bedrijfspand te allen tijde kwaliteit, vakkundigheid en professionaliteit beloven.

dakbedekking
Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

24 uur service

Naast dakbedekking voor uw bedrijfspand staan we ook klaar met 24 uur service en onderhoud voor uw dak. Eventuele gebreken die in de loop der tijd door bijvoorbeeld weersomstandigheden, zoals storm en heftige neerslag, kunnen ontstaan, dienen zo snel mogelijk gerepareerd te worden. Dit voorkomt ergere schade aan de dakbedekking van uw bedrijfspand. We doen reparaties en we geven u advies over mogelijke onderhoudswerkzaamheden. Heeft u een partner nodig voor onderhoud aan het dak van uw bedrijf? Ook dan staan we voor u klaar.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Onze voordelen voor bedrijven

Op het gebied van dakbedekking voor bedrijven hebben we dus veel te bieden. We staan voor verschillende soorten bedrijven klaar. Kies voor ons als uw partner in dakbedekking voor uw bedrijfspand en reken op het volgende:

  • Meer dan 4 decennia aan ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Deskundig advies op maat

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een eigen bedrijf? Heeft u daarvoor een eigen bedrijfspand? Of u nu een nieuw pand heeft dat dakbedekking nodig heeft of een bestaand pand waarvan het dak aan vervanging toe is, Credak staat voor alle bedrijven klaar. Neem gerust contact met ons op voor vragen, advies op maat of een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 038 – 83030313 en per mail via info@credak. We helpen u graag verder met dakbedekking voor uw bedrijfspand.