Daklekkage

Daklekkage oplossen

Heeft u daklekkage? Dan is het belangrijk dat het zo snel mogelijk vakkundig op wordt gelost. Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Credak Dakbedekking. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en oplossingen als het gaat over daktechnieken. Wanneer u een lekkage heeft, is het van belang dat u snel handelt. Een lekkage aan het dak kan namelijk veel schade aanrichten. Als u een vermoeden heeft van een daklekkage, kunt u dit ook beter meteen melden zodat wij het onderzoeken. Op het moment dat u de lekkage ziet, heeft deze vaak al enige schade aangericht. Snel handelen kan de schade enigzins beperken.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij kunnen voor u veel werk uit handen nemen als het gaat over een daklekkage. Een daklekkage is geen pretje, maar het kan wel snel op worden gelost. Onze medewerkers gaan op zoek naar de oorzaak. Vervolgens zal de oorzaak aangepakt worden en wordt een lekkage verholpen. U bent daardoor uit de zorgen. Wij zorgen er van tevoren wel voor dat u weet waar dat u aan toe bent bij ons. Wij kunnen u namelijk informeren over de kosten en dan aangeven wat u het beste kunt doen met een daklekkage.

Daklekkage
Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Niet twijfelen, maar bellen!

Als u een daklekkage heeft dan moet u niet langer wachten. Het is beter dat u meteen belt zodat wij naar u toe kunnen komen en het probleem kunnen verhelpen. Er kan anders veel schade aan worden gericht aan het dak maar ook elders aan de woning. De kosten kunnen daardoor hoog oplopen en daar zit u liever niet op te wachten. Doordat wij een 24 uur service hebben kunnen wij meteen naar u toe komen en ook al is dat midden in de nacht, wij staan voor u klaar om de daklekkage op te lossen.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Meer informatie?

U kunt contact met ons opnemen als u een daklekkage heeft of een vermoeden heeft, door een e-mail te sturen naar info@credak.nl. Daarnaast kunt u altijd bellen met 038-3030313  of een fax sturen naar 038-3337681. Mobiel zijn wij te bereiken via 06-23288087.