Diensten

Een uitgebreid dienstenpakket

Credak Dakbedekking beschikt over een uitgebreid dienstenpakket. Wij voeren werkzaamheden uit aan zowel daken als gevels. Onze klanten bevinden zich zowel in de particuliere als in de zakelijke sector. Ons dienstenpakket is onder te verdelen in de volgende diensten:

DAKBEBEDEKKING

dakbedekking

DAKBEPLATING

dakbeplating

GEVELBEPLATING

gevelbeplating

Renovatie en nieuwbouw

Credak dakbedekking is gespecialiseerd in de renovatie en nieuwbouw van platte en hellende daken.Onze goed opgeleide vakmensen hebben veel ervaring in het renoveren van daken. Ook nieuwbouw daken worden door ons vakkundig en snel gelegd. Op al deze dakwerkzaamheden ontvangt u van ons een 10 jarige garantie.

Dak- en gevelbeplating

Voor werkzaamheden op het gebied van dak- en gevelbeplating bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij voeren deze werkzaamheden uit in samenwerking met een vaste partner die al ruim 30 jaar ervaring heeft in het aanbrengen van dak- en gevelbeplating. Deze partij is net als Credak Dakbedeking vakkundig en professioneel.

Lood-, koper en zinkwerken

Ook voor nieuwbouw en renovatie werkzaamheden met lood-, koper en zinkwerken bent u bij Credak Dakbedekking aan het goede adres. Al deze werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd door onze vakkundige medewerkers. Wij kunnen u van dienst zijn met het leveren en aanbrengen van bijvoorbeeld dakgoten.

diensten

Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

24 uur service, onderhoud en beheer

Een lekkage aan uw dak dient zo snel mogelijk verholpen te zijn om de schade te beperken. Wij zijn daarom 24 uur, 7 dagen voor u bereikbaar voor het verhelpen van lekkage’s.

Voor het preventief verhelpen van lekkage’s bieden wij daarnaast ook onderhoudswerkzaamheden aan. Om de levensduur van de dakbedekking te verlengen en de kwaliteit van de waterafvoer te waarborgen hebben platte daken onderhoud nodig. Wij kunnen u advies geven over de frequentie van deze onderhoudswerkzaamheden en wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Inspectie en vrijblijvend advies

Voor inspectie van en vrijblijvend advies over uw dak kunt u contact met ons opnemen. Wij brengen u geheel vrijblijvend advies uit over de situatie van uw dak. Hierbij letten we op de resterende levensduur en gebruik van het gebouw. Aan de hand van deze punten brengen wij realistische adviezen uit. Hieruit volgt een marktconforme en geheel vrijblijvende offerte.