Over ons

Een ervaren partner voor uw project

Credak BV is een onderneming van Jan Dolfsma en Henk Overhein. Zij hebben samen een jarenlange ervaring in deze branche opgebouwd. Ze weten alles van platte en hellende daken. Credak is gespecialiseerd in de nieuwbouw en renovatie van complete bedrijfshallen. Ook zijn we een gerespecteerde partner in renovatie van dakbedekking en herstel van schades in dak- en gevel beplating.

Over Credak Dakbedekking

Met Credak Dakbedekking haalt u een specialist in huis in het leveren en aanbrengen van alle soorten bitumineuze – en kunststof dakbedekkingen. Daarnaast doen we Lood- koper- zinkwerken en dak- en gevelbeplating.

We werken daarbij regelmatig samen met deskundige partijen, die volgens dezelfde norm werken als wij, namelijk:

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

over ons credak dakbedekking pand
Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Diensten

DAKBEBEDEKKING

dakbedekking

DAKBEPLATING

dakbeplating

GEVELBEPLATING

gevelbeplating

Wij zijn lid van Vebidak

Credak dakbedekking is lid van Vebidak. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de beoordelingsrichtlijnen voor het proces van dakdekken, en/of de door Vebidak goedgekeurde constructies. Uiteraard werken wij altijd volgens de Arbo veiligheidsvoorschriften en bezitten de benodigde VCA-certificering.

logo vebidak - certificering - over ons

Wat is ons werkgebied?

Credak Dakbedekking is gevestigd in Kampen. Ons werkgebied spreidt zich echter over de regio Almere, Zwolle, Apeldoorn en Deventer. U vindt ons bijvoorbeeld in Dronten, Elburg, Emmeloord, Genemuiden, Harderwijk, Lelystad, Meppel, Nunspeet, Oldebroek en Urk. Zo hebben wij in deze regio mooie projecten gerealiseerd op het gebied van onder andere dakbedekking en zinkwerken.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Wij werken veelal voor gerenommeerde regionale bouwbedrijven. Denk hierbij aan: beleggingsinstellingen, vastgoedbeheerders, gemeentes en andere overheidsinstanties. Wij werken met name B2B.

Welke producten gebruiken wij?

Voor onze werkzaamheden maken we enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Circulair bouwen en/of renoveren staat bij ons hoog in het vaandel.

Projecten

Bekijk hier onze werkzaamheden, zowel lopende als afgeronde projecten.