Dakbedekking Dronten

Dakbedekking in Dronten

Wij van Credak dakbedekking in Dronten helpen u graag verder op het gebied van dakbedekking. Wij specialisten op het gebied van platte en hellende daken. Wij zijn een gespecialiseerde serviceorganisatie en zijn er op ingericht om u 24 uur per dag van dienst te kunnen zijn bij een gootlekkage of een daklekkage in Dronten. Onze medewerkers komen naar u toe in Dronten en kunnen alles snel en vakkundig repareren.

Onze diensten

Heeft uw dak onderhoud nodig, of heeft u een nieuw dak nodig? Dan bent u bent ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk altijd voor u klaar, ook bij de dakinspectie en het dakbeheer. Wij zorgen voor dakbedekking van goede kwaliteit. U heeft bij ons de keuze uit verschillende werken zoals koper, lood en zinkwerken. Credak Dakbedekking zorgt dat alles weer in orde komt en voldoet aan uw wensen.

dakbedekking dronten

Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Alle kennis bij ons in huis

Of dat u nu meer wilt weten over het onderhoud van het dak van uw woning in Dronten of u wilt meteen het dak laten onderhouden of repareren, onze medewerkers regelen het graag voor u. Wij kunnen u van advies voorzien. Daarnaast kunnen wij ook meteen handelen zodat een lekkage direct wordt opgelost. Voor de beste daktechniek bent u bij ons aan het juiste adres en dat laten wij u graag ervaren in Dronten.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen in Dronten door een e-mail te sturen naar info@credak.nl. Daarnaast kunt u altijd bellen met 038-3030313 of een fax sturen naar 038-3337681. Mobiel zijn wij te bereiken via 06-23288087. Het is soms nodig dat u meteen moet bellen wanneer u een daklekkage heeft in Dronten. Met slecht weer is de kans groot dat een lekkage snel erger wordt. Wacht u dan niet tot de volgende dag. U kunt direct contact met ons opnemen want wij staan 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar. De beste service, goede kwaliteit en de beste producten vindt u bij ons.