Dakbedekking Genemuiden

Dakbedekking in Genemuiden door een daken specialist

Bij Credak Dakbedekking kunt u terecht voor al uw vragen over platte en hellende daken. Wij zijn namelijk uw gespecialiseerde serviceorganisatie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen als u een gootlekkage of daklekkage heeft in Genemuiden. Wij kunnen snel en vakkundig alles repareren en u voorzien van het beste advies in Genemuiden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen voor u dakbedekking aanbrengen in Genemuiden, maar wij kunnen u ook helpen bij renovatie en nieuwbouw. Zinken goten, loodwerken, koperwerken of zinkwerken? Bij ons bent u aan het juiste adres en wij helpen u graag verder. De beste daktechniek staat bij ons centraal en daar kunt u van profiteren in Genemuiden.

dakbedekking genemuiden
Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Herken een lekkage

Het zou kunnen zijn dat u een vermoeden heeft van een daklekkage aan uw woning in Genemuiden. Ziet u natte plekken? Staan er wat dakpannen anders of druppelt er vocht naar beneden? Het kan ook zijn dat u natte plekken in de dakgoot blijft houden waardoor hij uit gaat zetten. Een grote kans dat er dan een lekkage is bij u. Kies daarom altijd voor zekerheid en schakel een specialist in. Credak Dakbedekking helpt u namelijk graag in Genemuiden en voorziet u graag van advies op maat. Heeft u een lekkage dan komen wij graag naar u toe en lossen het probleem snel en vakkundig voor u op.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Contact opnemen

Heeft u een lekkage in uw dak of in de dakgoot? Laat u het ons dan nu weten. Wij staan voor u klaar in Genemuiden. Onze medewerkers weten wat zij doen en kunnen snel een oorzaak vinden en zorgen dat u uit de zorgen bent. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@credak.nl. Daarnaast kunt u altijd bellen met 038-3030313  of een fax sturen naar 038-3337681. Mobiel zijn wij te bereiken via 06-23288087.