Dakbedekking Harderwijk

Uw dakspecialist in Harderwijk

Heeft u net een nieuwe woning gekocht in Harderwijk of is het tijd dat uw dak onderhouden wordt? Dan is het belangrijk dat u een gespecialiseerde serviceorganisatie kiest welke u 24 uur per dag kan helpen. Credak Dakbedekking is een goede keuze in Harderwijk. Wij kunnen u namelijk altijd van dienst zijn en uw gootlekkage of daklekkage repareren. Onze medewerkers gaan snel en vakkundig te werk en zorgen er graag voor dat u snel uit de zorgen bent.

De beste service

Goede service is belangrijk als u een nieuw dak nodig heeft of wanneer u uw dak wilt laten inspecteren in Harderwijk. Om verdere schade te voorkomen is het belangrijk dat lekkages op tijd worden opgemerkt en dat er direct wat aan gedaan kan worden. Daarom kunt u bij ons rekenen op de beste service als het gaat om dakbedekking, dakonderhoud, dakinspectie en dakbeheer.

credak dakbedekking plat dak opdracht
Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Onze mogelijkheden

Onze medewerkers in Harderwijk zijn op de hoogte van de laatste daktechnieken en deze brengen zij graag voor u in de praktijk.

U bent meteen voorzien van de beste dakbedekking en u kunt bij ons onder andere kiezen voor zinkwerken, loodwerken of koperwerken. Kiest u daarom nu voor ons als u in Harderwijk woont of in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in hellende en platte daken en daarom kunnen wij u snel voorzien van de juiste informatie. In het geval van spoedklussen kan er kan direct gehandeld worden. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor u in Harderwijk.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Contact opnemen

Het kan zijn dat u niet beschikt over de nodige kennis of dat u geen tijd heeft om de reparatie aan het dak zelf uit te voeren. Dan kunt u bij een vakman in Harderwijk terecht en het probleem wordt specialistisch opgelost. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@credak.nl. Daarnaast kunt u altijd bellen met 038-3030313  of een fax sturen naar 038-3337681. Mobiel zijn wij te bereiken via 06-23288087.