Dakbedekking Kampen

Specialist zinkwerken in Kampen

Een dak heeft als doel om u te beschermen tegen weersinvloeden. Maar wanneer er sprake is van een daklekkage, kunt u daar veel hinder van ondervinden. De reparatie zal dan snel plaats moeten vinden zodat u uit de zorgen bent in Kampen. Credak Dakbedekking kan u hierbij helpen. U weet snel waar u aan toe bent en kunt u weer opgelucht ademhalen. Onze specialisten werken snel en vakkundig en zorgen ervoor dat u geholpen wordt met de beste daktechniek.

Hoe verhelpt u daklekkage

Wanneer u te maken heeft met een daklekkage in Kampen, dan kunt u het beste meteen contact met ons opnemen. Wij komen dan naar u toe en bekijken wat er gaande is. Wij zijn gespecialiseerd in platte en hellende daken en zorgen voor de beste dakbedekking. Geen zorgen dus meer over een lekkage, wij lossen dit vakkundig voor u op in Kampen. Een lekkage moet verholpen worden zodat verdere schade voorkomen kan worden.

dakbedekking kampen

Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Dakbedekking

Wij werken met zinkwerken, maar ook met loodwerken en koperwerken. Heeft u bepaalde wensen of voorkeuren? Dan informeren onze medewerkers u graag over de mogelijkheden en kunt u snel de keuze maken. In Kampen kunnen wij ook in worden gezet bij nieuwbouw, het onderhouden, inspecteren en het beheren van uw dak en dakgoten. Als u hier duidelijke afspraken over maakt met ons, bijvoorbeeld dat wij eens in de zoveel tijd naar u toe komen, dan kan een lekkage vaak op tijd op worden gemerkt.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen als u ons nodig heeft in Kampen door een e-mail te sturen naar info@credak.nl. Daarnaast kunt u altijd bellen met 038-3030313  of een fax sturen naar 038-3337681. Mobiel zijn wij te bereiken via 06-23288087. Wij brengen onze kennis graag in de praktijk. Als u problemen heeft of u heeft het vermoeden van een lekkage, wacht u dan niet langer maar neemt u contact met ons op.