Dakbedekking Lelystad

Uw specialist in Lelystad

Bent u op zoek naar de juiste dakbedekking voor uw dak in Lelystad? Dan hebben wij goed nieuws voor u want bij Credak Dakbedekking kunt u rekenen op de beste daktechniek. Wij zijn gespecialiseerd in hellende en platte daken. Wij kunnen u 24 uur per dag voorzien van advies en staan altijd voor u klaar. Heeft u een gootlekkage of een daklekkage in Lelystad? Geen zorgen want onze medewerkers kunnen alles voor u snel en vakkundig repareren.

Onze mogelijkheden

Wij kunnen uw woning in Lelystad voorzien van een nieuw dak, maar het kan ook nodig zijn dat uw dak goed onderhouden wordt. Uw dak laten inspecteren of laten beheren kan uiteraard ook. Onze medewerkers weten van aanpakken en zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het om daken in Lelystad gaat. Wij delen deze kennis graag met u. U kunt ons inzetten voor het aanbrengen van dakbedekking, maar ook voor het renoveren van een dak en uiteraard ook voor nieuwbouw in Lelystad.

dakbedekking lelystad
Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Alles onder één dak

Als u alle service van uw dak en dakgoten onder een dak wilt, dan kunt u nu voor ons kiezen in Lelystad. Wij werken met zinken goten en met lood, koper en zinkwerken. Het kan zijn dat u graag eerst de verschillen wilt weten tussen deze werken, dit leggen wij dan graag aan u uit. Daarnaast kunnen wij ook bij u langskomen om u te voorzien van persoonlijk advies in Lelystad. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Contact opnemen

Wilt u graag een nieuw dak voor uw woning in Lelystad of wilt u uw huidige dak laten onderhouden of laten inspecteren? Laat het ons dan weten. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@credak.nl. Daarnaast kunt u bellen met 038-3030313  of een fax sturen naar 038-3337681. Mobiel zijn wij te bereiken via 06-23288087. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte laten maken. U weet bij ons meteen waar dat u aan toe bent.