Dakbedekking Urk

Credak Dakbedekking helpt u in Urk

Heeft u lekkage aan het dak of nieuwe dakbedekking nodig in Urk? Dan bent u bij Credak Dakbedekking aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk direct helpen en wij zorgen voor de beste daktechniek. Credak Dakbedekking is zeer gespecialiseerd op het gebied van daken en wij kunnen u alles vertellen over platte en hellende daken.

Wat kunnen wij u bieden?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een nieuw dak, dakonderhoud, dakinspectie of dakbeheer in Urk.

De beste dakbedekking wordt door ons gerealiseerd en daarbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen. Wij zijn een gespecialiseerde serviceorganisatie en ingericht om u 24 uur per dag van dienst te kunnen zijn om de gootlekkage en daklekkage snel en vakkundig op te lossen.

Wij werken onder andere met zinkwerken, koperwerken en loodwerken. Ook het plaatsen van zinken goten is mogelijk in Urk.

credak dakbedekking Urk plat dak opdracht

Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Wat te doen bij lekkage

Lekkage komt helaas bij iedereen wel eens voor in huis. U loopt de slaap- of woonkamer in en u merkt op dat er een natte plek op het plafond zichtbaar is in uw woning in Urk. Dit kan wijzen op lekkage en dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. U kunt dan direct contact opnemen en wij komen bij u in Urk kijken voor een oplossing. Onze medewerkers weten precies waar zij naar moeten kijken en kunnen de lekkage snel verhelpen.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Contact opnemen

Als u het vermoeden heeft dat uw dak of dakgoot lekt in uw woning in Urk, neem dan direct contact op met Credak dakbedekking. Zo voorkomt u dat het probleem alleen maar groter wordt. U kunt het beste contact met ons opnemen in Urk door een e-mail te sturen naar info@credak.nl. Daarnaast kunt u altijd bellen met 038-3030313 of een fax sturen naar 038-3337681. Mobiel zijn wij te bereiken via 06-23288087. Wij zijn er altijd voor u dus laat van u horen wanneer u ons nodig heeft.