Dakrenovatie

Dakrenovatie voor bedrijven

Een dakrenovatie voor uw bedrijfspand laat u doen door de professionals van Credak. Met onze ruim 4 decennia aan ervaring en ons vaste team van ervaren vakspecialisten, zorgen we ervoor dat het dak van uw bedrijfspand weer helemaal in orde is. Lees hier hoe we u verder helpen op het gebied van dakrenovatie voor uw bedrijfspand of neem direct contact met ons op voor een offerte. Deze is natuurlijk gratis en volledig vrijblijvend.

Wij lossen uw dakproblemen op

Heeft u last van beschadigde dakpannen, stormschade, lekkende goten en/of afgebladderd houtwerk? Dan is het dak van uw bedrijfspand toe aan een dakrenovatie. Verschillende weertypes, het verstrijken van de tijd en gebrekkig onderhoud maken een dakrenovatie voor bedrijven vroeg of laat essentieel. Als u dit niet laat doen zult u het gaan merken binnen uw bedrijf in de vorm van een vochtig en klam gevoel. Schakel onze specialisten op tijd in en voorkom met een dakrenovatie deze vervelende toestanden. U voorkomt er ook meteen een boel onnodige kosten mee.

Dakrenovatie
Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

24 uur service

Heeft u vochtige plekken binnen in uw bedrijfspand? Vertoont het dak van uw bedrijf ernstige lekkages? In het geval van spoed staan we klaar met 24-uurs service voor dakrenovatie voor uw bedrijfspand. We kijken uw lood- en zinkwerk na, we repareren uw dak volledig en we zorgen er met een dakrenovatie ook voor dat de kans op schade in de toekomst tot een minimum beperkt wordt. Indien gewenst kunnen we het dak van uw bedrijf ook isoleren.
Met onze dakrenovatie voor bedrijven is uw dak binnen no-time weer als nieuw!

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Onze voordelen

Op het gebied van dakrenovatie voor bedrijven staat Credak klaar voor uw bedrijfspand. Of u nu preventief uw dak wilt laten isoleren of een dak dat al gebreken heeft wil laten repareren, wij staan voor u klaar. Bij ons geniet u altijd van het volgende:

  • Meer dan 4 decennia aan ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Deskundig advies op maat

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een eigen bedrijfspand waarvan het dak toe is aan dakrenovatie? Credak staat voor alle bedrijven klaar. Of u uw dak nu preventief na wilt laten kijken of gebreken aan uw dak wilt laten repareren. Neem gerust contact met ons op voor vragen, advies op maat of een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 038 – 83030313 en per mail via info@credak. We helpen u graag verder met dakbedekking voor uw bedrijfspand.