Geïsoleerde dakplaten

Geïsoleerde dakplaten voor bedrijven

Voor geïsoleerde dakplaten voor uw bedrijfspand neemt u vandaag nog contact op met de experts van Credak. Met geïsoleerde dakplaten werkt u in één keer uw dak af en heeft u het dak van uw bedrijfspand ook direct geïsoleerd. We voorzien u graag van advies en we installeren uw geïsoleerde dakplaten vakkundig en snel. Lees snel verder wat we allemaal voor u doen of neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Wat zijn geïsoleerde dakplaten?

Geïsoleerde dakplaten worden ook wel zelfdragende dakplaten genoemd. Ze zijn voor bedrijven te krijgen in diverse materialen, zoals PIR of EPS. Het zijn sterke kant-en-klaar panelen die zijn voorzien van isolatie en steunbalken. Ze vormen een uitstekend alternatief voor een ‘normaal’ dak, omdat ze van zichzelf sterk genoeg zijn om de meeste soorten dakbedekking te dragen. Geïsoleerde dakplaten zijn daarnaast voorzien van een onderdak. Hierdoor kan het dak van uw bedrijfspand snel afgewerkt worden.

Geïsoleerde dakplaten

Dakbedekking en gevelbeplating

We zijn u graag van dienst

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte

Onze service aan u

Op het gebied van geïsoleerde dakplaten voor bedrijven is er een boel keuze. Daarom staat Credak altijd voor u klaar met advies op met voor het dak van uw bedrijfspand. Heeft uw dak onderhoud nodig? Vertonen uw dakplaten gebreken of heeft u zelfs last van een lekkage in uw bedrijfspand? Neem dan direct contact met ons op. We zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar voor reparaties en onderhoud aan het dak van uw bedrijfspand. Onze professionals zorgen ervoor dat uw geïsoleerde dakplaten in een mum van tijd weer helemaal in orde zijn.

Credak dakbedekking - plat dak - lage zon

Onze voordelen voor bedrijven

Bij Credak heeft u enorm veel keuze uit verschillende soorten geïsoleerde dakplaten voor uw bedrijfspand. Vraag ons dan ook gerust om advies op maat. Bedrijven raadplegen ons niet voor niets. Bij ons geniet u van de volgende voordelen:

  • Meer dan 4 decennia aan ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Deskundig advies op maat

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een eigen bedrijf? Bent u op zoek naar de juiste geïsoleerde dakplaten voor uw bedrijfspand? Credak is de beste keuze voor bedrijven als het aankomt op geïsoleerde dakplaten. Neem gerust contact met ons op voor vragen, advies op maat of een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 038 – 83030313 en per mail via info@credak. We helpen u graag verder met dakbeplating voor uw bedrijfspand.